Kotimaiset Design tuotteet

Valikoimamme koostuu pienten käsityö- ja muotoiluyritysten ja tuotemerkkien sekä itsenäisten suunnittelijioiden uniikeista ja piensarjavalmisteisista herkuista. Suuri osa näistä on sellaisia, joita Rovaniemeltä ei muuten saa. Vaikka valikoimassamme on runsaasti ’lähidesignia’ pohjoisessa toimivilta muotoilijoilta ja yrityksiltä, mukana on edustava valikoima myös muualta Suomesta tulevia tuotteita.

KORUT

Tarjoamme laajan valikoiman koruja niin arkeen kuin juhlaankin.

 

Olemme Taigakorun jälleenmyyjä ja valikoimastamme löytyykin lähes sama valikoima Taigakorun tuotteita, kun aiemmin heidän omasta myymälästään. Taigakorun korut on valmistettu hopeasta, kullasta ja valkokullasta sekä pohjoisen omista raaka-aineista. Lapin kultahipuista ja koru- ja jalokivistä.

 

Taigakorun lisäksi valikoimastamme löytyy myös muita jalometallikoruja sekä laaja ja värikäs valikoima muista materiaaleista, kuten poronnahasta, vanerista ja puusta valmistettuja kevyitä, mutta näyttäviä korva- ja muita koruja mm. Törmi Designilta, Pinja Puulta, Muotoiluhuone Tuokiolta, Oikulta sekä omia lehtikullattuja tai -hopeoituja Mainoa DESIGN -puukoruja.

 

Kaikki valikoimamme korut ovat allergiavapaita ja turvallisia.

SÁMI DESIGN

Löydät valikoimastamme upeita saamelaistuotteita saamelaisilta luovan alan tekijöiltä ja yrityksiltä. Kaikki valikoimastamme löytyvät saamelaistuotteet ovat ns. vapaasti käytettäviä tuotteita, joita myös ei-saamelaiset voivat ostaa ja käyttää ilman pelkoa kulttuurisesta omimisesta.

 

Kunnioitamme saamelaisten oikeutta omaan kulttuuriinsa ja haluamme myös osaltamme lisätä tietoa saamelaistuotteiden vastuullisesta ja kulttuurisensitiivisestä kuluttamisesta ja tuottamisesta.

 

Sámi Design -tuotteiden valikoimastamme löytyy Katja Maggan, Erica Huuvan ja Johanna Labban Beaivváš-koruja sekä Seija Ranttilan Ságat-laukkuja.

SISUSTUSTUOTTEET

Sisustustuotteiden valimastamme löydät niin julisteita ja printtejä kuin keittiötekstiilejäkin kuten rovaniemeläisen Ester Visualsin rakastetut pohjoista luontoa ja eläimiä kuvaavat julisteet, printit, kortit ja kattaustuotteet ja myöskin rovaniemeläisen Kotilo-tekstiilien Tuija Heikkisen keittiöpyyhkeet, kaitaliinat ja muut tekstiilit hurmaavilla printeillä.

 

Meiltä löytyy myös kattava valikoima puisia, koottavia ja ekologisia Lovi-tuotteita kuten Lovin sisustuskukat, -puut ja muut koristeet ja koottavat kortit. Lovi-tuotteet valmistetaan Pohjois-Suomessa heidän omassa tehtaassaan.

 

Silmukeramiikan upeat rakukeraamiset, uniikit naamiot ovat lumonneet asiakkaamme vuodesta toiseen.

Vastuullisesti ja avoimesti

mainoa Design palvelee asiakkaitaan vastuullisesti ja avoimesti. Meille on tärkee tuntea myymiemme tuotteiden valmistajat, materiaalien alkuperän sekä tuotteiden valmistamisprosessit. Haluamme tukea paikallisia  ja kotimaisia muotoilun sekä käsityön ammattilaisia, ja tarjota heille myyntikanava. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaihtoehdon pikamuodille ja -trendeille. Tuotteemme kestävät aikaa ja käyttöä, eivätkä vanhene trendien vaihtuessa.